Nyitvatartás

Hétfő 11:45- 16:30
Kedd   8:45- 16:30
Szerda   8:45- 16:30
Csütörtök   8:45- 16:30
Péntek   8:45- 14:30
Szombat zárva
Vasárnap zárva

 

Elérhetőségek

Levélcím: Kínálgató Iskolai és Gyermekkönyvtár
7030 Paks, Ifjúság útja 2.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 75/200-305
Facebook:    https://www.facebook.com/kinalgato/

 

A KELLO országos játéka

„A leghitelesebb információs bázis az iskoládban is ott van”

„A leghitelesebb információs bázis az iskoládban is ott van” címmel iskolai könyvtárak számára országos játékot hirdetett a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. 2014 októberében az iskolai könyvtárak nemzetközi hónapja keretében.

Kínálgató Iskolai és Gyermekkönyvtárunk jelentkezett a játékra. A programok között az iskola aulájába kihelyezett olvasóstandon kínáltuk új könyveinket és folyóiratainkat, Élő emlékezet címmel helytörténeti gyűjteményünkhöz kapcsolódóan feladatlapot állítottunk össze az évfolyamoknak külön-külön, valamint Hogyan készül a könyv? című rendezvénysorozatunk keretében a felső tagozatos gyerekek megismerkedhettek  Vincze Bálint paksi természetfotóssal és munkásságával. A rendezvényeken való részvétellel, beiratkozással, ismeretterjesztő könyvek kölcsönzésével pecséteket gyűjtöttek a tanulók.

A játékban részt vett diákok közül a legügyesebbek értékes jutalmat kaptak, amelyet november 25-én vehettek át a könyvtárban.

Könyvjutalomban részesült: Blága Csenge 6. b, Ijjas Máté 7. b, Balogh Erik 6. c, Ónodi Szabolcs 6. d osztályos tanulók.

Játékot vihettek haza: Kolozsvári Alexandra, Haag Dóra, Bodajki Keán 2. a, Szücs Ádám 2. c,  Kis-Szabó Tóbiás, Solt Vanessza, Horváth Bálint, Onódi Bálint 3. b osztályos tanulók.

A versenyben országos második helyezést értünk el.

Text Size